Onze Media

Bouwinfo.be

Bouwinfo.be

Bouwinfo.be brengt bouwheren, verhuizers en klussers bij elkaar… en dat mag je letterlijk nemen. Sinds 1998 evolueerde het grootste online bouwforum in Vlaanderen, bouwwinfo.be, tot het meest bezochte interactieve mediaplatform waar de bezoeker een schat aan informatie, video’s, producten en nieuws kan terugvinden.

logo-cw

Compleet Wonen

Deze handige, rijk geïllustreerde uitgave in luxe uitvoering informeert de bouwheer zo compleet mogelijk. Doorheen 10 hoofdstukken worden alle bouwfases onder de loep genomen.

  • Hoe kan je de waarde van je woning verhogen?
  • Besparen op de energiefactuur en het comfort verhogen
  • Verschillende bouwsystemen en producten
  • Overzicht van alle mogelijke bouwmaterialen

Verspreid via press distributeur AMP in Vlaanderen en Brussel voor 9,98€ (incl. Energiewijzer), maar ook en vooral via het voordelenplatform BuildforLife (vastgoedmakelaars, architecten, affiliate partners in de bouwsector) en op de grootste en belangrijkste bouwbeurzen in België.

(de Franstalige uitgave Habitat Concept wordt via het bedrijf Green Picture uitgegeven en gedistribueerd op identieke wijze in het zuidelijke landsgedeelte)

Energiewijzer

Energiewijzer

Deze handige en compacte gids verschijnt 2 x per jaar in februari en september. Alle informatie over wetgeving, premies en subsidies en verplichtingen binnen het (ver)bouwproces worden eenvoudig beschreven zodat de bouwheer zijn weg terugvindt in het doolhof van regels en mogelijke tegemoetkomingen. Deze gids wordt gratis aangeboden als bijlage van Compleet Wonen, maar wordt ook verspreid via de meeste woonwinkels en gemeentes in Vlaanderen. Grote oplage, sterke verdeling en vooral UP-TO-DATE!

BFL-Logo

Build for Life

Het online kortingen- en voordelenplatform voor iedereen met bouw-, verhuis- of woonplannen! Via een voordelenkaart of weblink met unieke code kunnen personen zich gratis registreren op dit platform. Zij ontvangen hierdoor een prachtig boekenpakket, krijgen gratis toegang tot beurzen en events en kunnen genieten van heel wat kortingen op producten/diensten van toonaangevende fabrikanten/bedrijven.

  • Verzamel kwalitatieve en gedetailleerde leads uit uw sector
  • Bied uw product aan met een interessante korting bij tienduizenden potentiële klanten
  • Bereik uw doelgroep in de aankoopfase

 

 

ENTRR.be

Entrr.be is een online ontmoetingsplaats voor architecten, (ver)bouwers en producenten. Entrr.be publiceert opmerkelijke projecten van Belgische architecten en informeert over innovatieve materialen.