Onze Media

Bouwinfo.be

Bouwinfo.be

Bouwinfo.be startte in 1998 als bouwforum met tonnen potentieel. En kijk, intussen is Bouwinfo het meest bezochte interactieve mediaplatform van België. Bouwinfo.be brengt bouwheren, verhuizers en klussers bij elkaar op één interactief platform. Ze vinden er een schat aan informatie, video’s, producten en nieuws. En professionele partners die hen kunnen bijstaan, zoals u!

logo-cw

Compleet Wonen

Het ultieme naslagwerk voor de (ver)bouwer? Dat moet ‘Compleet Wonen’ zijn! Dit boek gidst hem in 10 lijvige hoofdstukken doorheen het volledige bouwproces. Per fase ontdekt hij mogelijkheden, technieken en tips.

Compleet Wonen is gratis verkrijgbaar via de voordelenkaart ‘Build For Life’ en op de belangrijkste bouwbeurzen na registratie op Buildforlife.be. Of je kan het kopen in krantenwinkels, kiosks, Delhaize en Carrefour. 

Energiewijzer

Energiewijzer

SIPRO Media maakt (ver)bouwers het leven makkelijker. Energiewijzer gidst hen door het doolhof van wetgeving, bouwreglementering, premies en subsidies. Dit zakboekje wordt twee keer per jaar volledig geüpdatet. Wilt u hier ook gevonden worden? Neem gerust contact op.

Energiewijzer is een gratis bijlage van Compleet Wonen, en wordt verspreid via de meeste woonwinkels en gemeentes in Vlaanderen. Hij rolt van de pers in februari en september.

BFL-Logo

Build for Life

Het leuke aan onze job? (Ver)bouwers verwennen! Build For Life is ons online kortingen- en voordelenplatform voor iedereen met bouw-, verhuis- of woonplannen. Geïnteresseerden registreren zich gratis via een voordelenkaart. Dat levert op: een luxueus boekenpakket, gratis toegang tot beurzen én een pak kortingen op producten en diensten van toonaangevende bedrijven.

Wat er voor u in zit? Een continue stroom van leads (potentiële klanten), specifiek uit uw sector! Wij promoten uw artikels gericht bij de leden die geïnteresseerd zijn in uw diensten. Bied een korting aan via het voordelenplatform en ontvang de geregistreerde leads uit uw sector.

 

ENTRR.be

Entrr.be is hét inspiratieplatform voor (ver)bouwers en architecten. Op deze digitale pleisterplek spotten (ver)bouwers en architecten inspirerende projecten. Ze plukken er frisse ideeën, maken er kennis met (andere) toonaangevende architecten en ontdekken er de meest vernieuwende technieken.